Contact DM Design+32 474 652 529

Contact

shape shape

Website laten maken

Website laten maken

Uw website is uw digitale vitrine en het is daarom van groot belang dat deze er professioneel en verzorgd uitziet. Het is vaak het eerste contactpunt tussen uw bedrijf en potentiële klanten en daarom is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken.

We streven naar gebruiksvriendelijke websites die gemakkelijk te navigeren zijn en een intuïtieve gebruikerservaring bieden. Door middel van aantrekkelijke visuals en heldere teksten zorgen we ervoor dat uw boodschap duidelijk overkomt en uw doelen bereikt worden.

  • + Digitale vitrine
  • + Professioneel en verzorgd
  • + Contactpunt
  • + Uw klanten
  • + Eerste indruk
  • + Doelstellingen bereiken
Development Image
Voorstel van ontwerp(en)

Conform tijdens de kennismakingsgesprek

Ontwikkeling

Van het project volgens vooraf gemaakte afspraken

Review en testfase

Noodzakelijk onderdeel om alle kinderziektes uit te halen

Lancering

Van de website na grondige testfase

We bieden ook op maat gemaakte website aan met focus op hoge prestaties, SEO en toegankelijkheid

Service detail image Service shape image

Met een website op maat richten we ons op hoge prestaties, SEO, toegankelijkheid en benodigde functionaliteiten, terwijl we scripts vermijden die de prestaties mogelijk kunnen belemmeren. Dit proces duurt langer dan kant-en-klare CMS-systemen, maar we zorgen ervoor dat het eindresultaat een website is die echt uw bedrijf of merk vertegenwoordigt en uw online-aanwezigheid versterkt.

We streven ernaar om websites van topkwaliteit te maken die niet alleen geweldig uitzien, maar ook goed presteren en gebruiksvriendelijk zijn.

Een website op maat is krachtig, soepel en supersnel. Dit speelt natuurlijk een belangrijke rol in de ranking van uw website.

FAQ Image

De keuze van het juiste ontwerp is belangrijk omdat

Het ontwerp of de uitstraling is het eerste wat je ziet, nog voor je de inhoud leest. Wanneer de site geen vertrouwen uitstraalt, is uw klant geneigd om site snel te verlaten.

Communicatie in dezelfde look & feel gieten en dit doortrekken, zorgt voor geloofwaardigheid.

Creativiteit is essentieel om je te onderscheiden van de concurrentie