Website is meer dan online brochure

Professioneel webdesign

Website laten maken

DM Design • Website Ontwikkelaar, websites, webshops en webapplicatie ontwikkelaar

Uw website is uw digitale vitrine en het is daarom van groot belang dat deze er professioneel en verzorgd uitziet. Het is vaak het eerste contactpunt tussen uw bedrijf en potentiële klanten en daarom is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken.

Ons webdesign bedrijf kan u hierbij helpen door het ontwerpen en ontwikkelen van een website die past bij uw bedrijf en doelgroep. We gebruiken hiervoor de nieuwste technologieën en trends, zodat uw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed presteert op alle apparaten.

We streven naar gebruiksvriendelijke websites die gemakkelijk te navigeren zijn en een intuïtieve gebruikerservaring bieden. Door middel van aantrekkelijke visuals en heldere teksten zorgen we ervoor dat uw boodschap duidelijk overkomt en uw doelen bereikt worden.

We komen met regelmaat projecten tegen waarbij de dienst-na-verkoop te wensen overliet en de websites niet optimaal presteerden. We onderscheiden ons niet alleen door professioneel werk af te leveren, maar ook door de dienst-na-verkoop hoog in het vaandel te houden. We zorgen ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn met onze service en ondersteuning, zodat hun website optimaal presteert en ze zich kunnen concentreren op hun eigen bedrijfsactiviteiten.

Op basis van uw wensen en doelstellingen werken we vervolgens als volgt:

 1. Voorstel van ontwerp(en)
 2. Ontwikkeling van de website
 3. Review en testfase door uzelf
 4. Lancering van de website
 5. Blijvend opvolging en ondersteuning

Op deze manier zorgen we ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet en dat u een website krijgt die perfect past bij uw bedrijf en uw doelstellingen.

De keuze van het juiste ontwerp is belangrijk omdat:

 • Het ontwerp of de uitstraling is het eerste wat je ziet, nog voor je de inhoud leest
 • Communicatie in dezelfde look & feel gieten en dit doortrekken, zorgt voor geloofwaardigheid
 • Creativiteit is essentieel om je te onderscheiden van de concurrentie

Daarbij geven wij u gratis tips en tricks, hulp aan huis, advies, instellen van e-mailaccounts op alle toestellen, …

Het is een krachtig marketinginstrument en uw visitekaartje

Wordpress Oplossing

Met CMS-systeem

DM Design • Website Ontwikkelaar, websites, webshops en webapplicatie ontwikkelaar

We maken gebruik van de populaire WordPress als platform voor het ontwikkelen van websites. Het grote voordeel van deze oplossing is dat we uw website met CMS (Content Management System) relatief snel kunnen afleveren, terwijl we toch een professionele en kwalitatieve website kunnen garanderen.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat uw website optimaal vindbaar is in zoekmachines, door gebruik te maken van SEO-technieken. Dit zorgt ervoor dat uw website beter scoort in zoekresultaten en dus meer bezoekers aantrekt.

We willen u er wel op wijzen dat het ontwikkelen van een website gemiddeld genomen een doorlooptijd heeft van ongeveer 2 à 3 maanden, vanaf de registratie van uw domeinnaam tot aan de lancering van uw website. Indien er afwijkingen zijn van deze doorlooptijd, dan communiceren we dit uiteraard vooraf met u, zodat u goed op de hoogte bent van de voortgang van uw project.

Kortom: Wilt u een website laten maken die professioneel en betaalbaar is? Wij bouwen uw website snel, efficiënt en aan een aantrekkelijke prijs.

We bieden ook op maat gemaakte website aan. We richten ons op hoge prestaties, SEO, toegankelijkheid en protocollen terwijl we scripts vermijden die de prestaties mogelijk kunnen belemmeren. Dit proces duurt langer dan kant-en-klare CMS-systemen, maar we zorgen ervoor dat het eindresultaat een website is die echt uw bedrijf of merk vertegenwoordigt en uw online-aanwezigheid versterkt.

We streven ernaar om websites van topkwaliteit te maken die niet alleen geweldig uitzien, maar ook goed presteren en gebruiksvriendelijk zijn.

Daartegenover krijgt u een website met een motor om u te zeggen: krachtig, soepel en supersnel. Dit speelt natuurlijk een belangrijke rol in de ranking van uw website.

double_arrow

Voordelen van een website op maat:

 • Ruimte voor verdere groei en schaalbaarheid
 • Een custom thema is beter geoptimaliseerd
 • Mogelijkheid tot extra visuele oplossingen
 • Functionaliteiten enkel die men nodig heeft
 • U heeft zelf de regie over je website
 • En niet te onderschatten: Veel snellere laadtijd!

Website op maat

Met CMS-systeem

DM Design • Website Ontwikkelaar, websites, webshops en webapplicatie ontwikkelaar
phone_android
mail
ENG