DM Design - Diensten - Webdesign, Mobiele apps, grafische vormgeving, webhosting

DM Design - Webdesigner in Brussel

DM Design is een studio die gericht is op webdesign, mobile applicaties en grafische vormgeving. Ons missie is dat we het maximale uit uw project halen door met U mee te denken en onze ervaringen te delen. Met de kennis van uw onderneming en ons expertise bouwen we samen een concept door naar U te luisteren en idee├źn in te brengen. Dit is ook het startpunt waarmee verschillende diensten aangesproken worden: logo, uitstraling, drukwerken, advertenties, ...

Het is de eerste indruk die telt: degelijkheid, betrouwbaarheid, uitstraling en zekerheid. Daarom streven wij om uw digitale visitekaartje in de virtuele wereld te creëren.

Kies daarom voor DM Design in Brussel.

DM Design - Smartphone
DM Design - Tablet

Wat mag u verwachten als u een nieuwe website laat maken?

  • Gestructureerde aanpak
  • Een nieuw op maat gemaakt design
  • U kan uw website gemakkelijk zelf aanpassen
  • Ongelimiteerd aantal pagina's
  • Geen extra kosten voor kleine aanpassingen achteraf
  • Goed zichtbaar op smarthphones en tablets
  • Geen verbetenis voor x aantal jaren

Wat omvat een een volledig nieuwe website?

Wij maken een volledige nieuwe layout volgens jullie huisstijl, gekoppeld aan een CMS systeem waarmee jullie zelf ten alle tijde aanpassingen kunnen doen. De website wordt zo opgebouwd dat deze op elke browser goed zichtbaar is en volledig responsive zodat deze op alle toestellen optimaal werkt (smartphone, tablet en desktop).

Verder wordt er gezorgd voor Zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit houdt in dat alle pagina titels, afbeeldingen en teksten op elkaar worden afgestemd en voldoende kernwoorden bevatten om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekmachines. Afhankelijk van de zoekwoorden biedt dit een beter resultaat in de rankings. Verder zorgen we erook voor dat uw website snel zal werken.