DM Design - vraag uw gratis offerte aan

Offerte

DM Design - OfferteVul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. We bekijken en analyseren het aandachtig zodat we een correcte offerte kunnen opstellen.
Heeft uw project behoefte aan extra aandacht? Geef ons een seintje en we gaan vrijblijvend samenzitten om uw project te bespreken.

Maak hieronder uw keuze die uw project omvat

Website / Webshop

We streven steeds naar optimale webervaring voor een brede scala van apparaten, van desktop tot mobile toestellen. Het ontwerp van uw website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de interface in te leveren.

Mobiele Applicatie

DM Design ontwikkelt applicaties voor Android en iOS in allerlei vormen en maten. Wij ontwikkelen niet alleen voor consumenten maar ook voor business-to-business toepassingen en intern gebruik.

Drukwerken

We ontwerpen al uw drukwerken die een geheel vormt met uw huisstijl, zoals: visitekaarten, brochures, folders, flyers, jaarverslagen, briefpapier, enveloppen, ...

Nieuwsbrief

Het is belangrijk om uw (toekomstige) klanten op de hoogte te houden over uw activiteiten. Dit kan gaan van het aanbieden van nieuwe diensten/producten tot informatieve berichtgeving. Dit is een perfecte tool om klantenbinding te krijgen en onderhouden.

SSL-certificaat

SSL-certificaten worden door miljoenen websites gebruikt om de internetverbinding te beveiligen, zoals: online aankopen, financiƫle transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.
Een vast IP-adres is hierbij noodzakelijk voor het installeren van een SSL-certificaat. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw webhosting bedrijf.

Advertentie

Een advertentie plaatsen naast de zoekresultaten of in een website. Dat doen we met Google Adwords, het advertentieprogramma van Google. De advertenties worden doelgericht geplaatst om potentiƫle klanten af te bakenen op locatie, doelpubliek, zoekterm of interesse.

Accelerated Mobile Pages (AMP)

Google heeft dit jaar het project AMP geïntroduceerd. Dit heeft als voordeel dat de pagina's van 10% tot 85% sneller geladen worden. Dit heeft ook invloed op de ranking ... de amp-pagina's krijgen hogere waardering.

Videoproductie

Wij leveren een kwalitatieve bedrijfsfilm die jouw merk of bedrijf goed naar voor laat komen. Door jouw doelgroep te inspireren, onderscheidt U van de concurrenten. Wij leveren bedrijfsfilm, productfilm, reclamefilm, promotiefilm, testimonial, instructievideo, captatie live events, sfeerverslag, educatieve film, vacaturefilm en zo veel meer…

Geef een korte omschrijving van uw project