DM Design - Diensten - Webdesign, Mobiele apps, grafische vormgeving, webhosting

Hoe We Werken

1. Uw visie

Geen website is hetzelfde. Samen met uw visie en ons knowhow bouwen we een plan van aanpak op. Hierdoor ontstaat er een rode draad die uw visie weerspiegelt.

2. Analyse

In deze stap overwegen we de voor- en nadelen in het plan van aanpak. Door ideeën in te brengen, stellen we een sterkere concept samen.

3. Schema

Eénmaal het concept is samengesteld, wordt er een schematische voorstelling gemaakt van uw project. Dit geeft u en ons een beeld van wat we in ons gedacht hebben.

4. Design

In deze stap wordt de opgestelde wireframe gegoten in een concretere vorm. Dit houdt in: hier worden de dimensies, kleuren en de lay-out vastgelegd. Uiteindelijk krijgt het ontwerp een concretere vorm die eerder is opgesteld.

5. Opbouw

Vervolgens beginnen we met de opbouw van uw website. Via een persoonlijke link kunt U de opbouw mee volgen. Tijdens deze fase kunnen er nog beperkte aanpassingen doorgevoerd worden.

6. Online

Na een uitgebreide testfase wordt uw website online geplaatst. De eventuele afwijkingen of technische fouten worden uiteraard kosteloos hersteld.


Webdesign

Webdesign & Webshops

Omdat ieder project uniek is, stellen we volgende vragen: Wat zijn de wensen? Wat is het doel van de website? Wie is de doelgroep en hoe spreken we hen aan? Wat wordt de structuur? Vervolgens bepalen we welke functionaliteiten er nodig zijn.

Wanneer we elkaar helemaal gevonden hebben, gaan we aan de slag. Met een geïntegreerde CMS kan U zelf uw website beheren. We houden het zo simpel mogelijk: ❶ inloggen ⇒ ❷ aanpassen ⇒ ❸ bevestigen. En alles staat onmiddellijk online.

Wat bieden we U aan? De service na verkoop is gratis gedurende life-time van de website én we leren je ook hoe je ze zelf up-to-date kan houden.

DM Design - Smartphone
DM Design - Tablet
DM Design - Desktop

Mobiele Apps

Android, IOS & Windows

De ontwikkelingen op het gebied van mobiele applicaties gaan razendsnel. Wil je toekomstgericht zijn, dan kun je er simpelweg niet om heen. Bij DM Design ontwikkelen we uw applicaties die geschikt zijn voor elk type smartphone en tablet. Dat doen we natuurlijk al met het responsieve design, met een app ben je vertegenwoordigd en geregistreerd in de verschillende stores, namelijk Apple en Android.

Met een app creëer je niet alleen een klantenbinding, wordt ook een verlengstuk van je organisatie of misschien wel een extra verkoopkanaal. Toch best belangrijk, hé?

Mocht een mobiele app buiten uw budget liggen, bieden wij ook hybride mobiele app aan.

DM Design - Smartphone

Grafische Vormgeving

Drukwerken & Digitale Ontwerpen

Communiceren is niet enkel en alleen praten en schrijven maar ook een visuele mededeling. Effectieve communicatie bestaat voornamelijk uit het creëren van een unieke en herkenbare persoonlijkheid die zich onderscheidt van alle anderen. Daarom helpt DM Design U om op een professionele manier te communiceren met uw klanten.
We ontwerpen al uw drukwerken die een geheel vormt met uw huisstijl, zoals: visitekaarten, brochures, folders, flyers, jaarverslagen, briefpapier, enveloppen, ...
Daarnaast ontwerpen we ook uw logo, banners, infographics, ... alles wat nodig is voor uw business.

DM Design - Grafische Vormgeving

Webhosting

Linux

Onze webhosting wordt ondersteund door Linux en biedt enorm veel mogelijkheden. Met Linux heeft u stabiliteit en kwaliteit voor uw website tegen de laagste prijs. Want het is een open source product en daarop hoeft u geen licentiekosten voor te betalen. Niet alleen uw website maar ook uw portemonnee blijft in goede handen.

Ons unieke service omvat: 24/7 ondersteuning, 1 jaar gratis domeinnaam en gratis verhuis van uw domeinnaam.

Simple

€30/jaar

All-in-one voor kleine bedrijven en zelfstandigen


Webruimte: 500 MB


Dataverkeer: 5 GB


Subdomeinen: geen


FTP-accounts: geen


cPanel: Ja


E-mail accounts: 3


IMAP & POP3 toegang

Pro

€50/jaar

Perfect voor websites met een dynamische inhoud.


Webruimte: 1 GB


Dataverkeer:


Subdomeinen: 5


FTP-accounts: 1


cPanel: Ja


E-mail accounts:


IMAP & POP3 toegang

Premium

€150/jaar

Aan te raden voor complexere websites en interactieve inhoud


Webruimte: 5 GB


Dataverkeer:


Subdomeinen: 10


FTP-accounts: 10


cPanel: Ja


E-mail accounts:


IMAP & POP3 toegang

Wenst U een gepersonaliseerd formule, sta vrij om ons te contacteren.