DM Design integreert websites aan het ERP-pakket

DM Design integreert websites aan het ERP-pakket

  • 21-07-2016
  • Erkan Yilmaz
  • DM Design
DM Design integreert websites aan het ERP-pakket

Voor de leken onder ons wil ik eerst in het kort uitleggen wat een ERP-pakket is. ERP is het afkorting van Enterprise Resource Planning. Dit is een soort software die voornamelijk binnnen een organisatie gebruikt wordt, ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. Dit kan gaan van facturatie tot logistiek en technisch onderhoud tot productieplanning. SAP, Microsoft Dynamics, Oracle en XPower zijn hiervan enkele voorbeelden.

Wat houdt dit concreet in?

Als bedrijfsleider wilt U graag naar buiten komen met uw producten en diensten, niet alleen in uw zaak maar ook op het net. Dit kan uiteraard niet zomaar. U moet rekening houden met de prijzen, artikels, stock, btw-stelsel, artikelnummers, foto's, productbeschrijving, klantenbestand, ... die nodig zijn voor uw website.

Wanneer een website niet gekoppeld is aan het ERP-pakket, gaat dit gepaard met dubbele ingave wat de kans verhoogt op foutieve informatie, met alle gevolgen van dien. Hierdoor stijgt niet alleen de kosten voor het beheer van uw site maar leidt ook op verhoogde kans op fouten en misverstanden. Als bedrijfsleider wilt U dit zeker en vast vermijden.

Wat kan DM Design voor uw bedrijf betekenen?

DM Design verbindt uw website naadloos aan uw ERP-pakket zodat de beheer vereenvoudigd wordt.
Dit biedt volgende voordelen:

  • Geen dubbele ingaven
  • Geen dubbele controles
  • 100% veilig

Tot slot

We werken met "Niet tevreden, niet betalen" garantie. Daarom is het voor ons een uitdaging om het project tot een goed einde te brengen. Voor minder doen wij het niet.