Maak kennis met DM Design

Ik ben Erkan Yilmaz, de webdeveloper achter DM Design en het aanspreekpunt voor klanten. Webdesign en grafische vormgeving is mijn passie en blijf geboeid met nieuwe technieken. Ik ben begonnen door thuis te experimenteren.

Ik weet het nog ... mijn eerste experiment was een pagina met één regel: 'Mijn naam is Erkan'. Het klinkt cliché maar toch is het zo. Nu ben ik gegroeid tot een volwaardig designer. Soms werk ik samen met andere bureaus om steeds de beste kwaliteit te garanderen, vandaar 'wij'.

Wij streven altijd naar:

Duurzame relaties:

Wij betrekken de klant zo veel mogelijk bij het ontwikkelen van het project, van begin tot het einde. Daarom is communicatie de sleutel voor succes.

Service:

Wij staan steeds tot uw beschikking om dringende vragen of oplossingen, 24/7. Want ieder probleem is een groot probleem, hoe klein het ook is ... niets is ons te veel.

Onze Missie

Ons doel is een gezond en groeiend bedrijf neer te zetten. Dit kunnen we alleen realiseren door continu kwaliteit aan te bieden en te verbeteren.
Geen opdracht is ons te groot ... we groeien gewoon mee.

Onze Visie

Het gebruik van het internet is een essentieel onderdeel geworden in ons leven. Daarom willen we het maximale uit te halen voor onze klanten zodat het een belevenis wordt voor de bezoeker.